Faqe 1-8.Hyrje,mësimi i leximit të Kuranit Kerim

Faqe 1-8.Hyrje,mësimi i leximit të Kuranit Kerim Views [ 9834 ] Times [ 09:32 ]
Rate [ ]

Video Description :
Faqe 1-8.Hyrje,mësimi i leximit të Kuranit Kerim " Më të mirët nga ju janë ata që mësojnë leximin e Kur'anit dhe Ate ua mësojnë të tjerëve "

Last Searches:

Related Videos :

Kur'ani Kur'ani me perkthim Shqip Fatih çollak---Kur'an Juzi 1-2-3 Kur'ani me perkthim Shqip Fatih çollak
Duration: 11424
View count: 79540

Kur'ani Kur'ani me perkthim Shqip Fatih çollak---Kur'an Juzi 10 11 12 Kur'ani me perkthim Shqip Fatih çollak
Duration: 11668
View count: 12516

Hatme Hatme në Zürich-nxënësit që mësojnë leximin e Kur'Anit te molla Nebiu Hatme në Zürich-nxënësit që mësojnë leximin e Kur'Anit te molla Nebiu
Duration: 5969
View count: 24507

Kur'ani Kur'ani shqip - 2. Surja El Bekare Shpërndajeni fjalën e Allahu. Allahu shpërblen më së miri. Kur'anin si tekst dhe me zë në gjuhën shqipe mund ta shkarkoni në faqen http://kuranifisnik.net/KuraniFisnik/Ballina/ Mospërputhja e ndonjë fjale në tekst me atë që lexohet ndodh për shkak të përkthimeve të ndryshme të p
Duration: 6756
View count: 106265

Vlera Vlera dhe rëndesia e leximit të Kur'an-it "Ata që e lexojnë librin e All-llahut, e falin namazin dhe nga begatitë që Ne u kemi dhënë japin fshehtazi dhe haptazi, ata e shpresojnë një fitim që kurrë nuk u humbet." [Fatir, 29] "Dhe Kur'anin recitoje me vëmendje!" [El-Muzzemmil, 4] "Me të vërtetë që leximi i Kur'anit herët në
Duration: 3045
View count: 4072

Kur'ani Kur'ani Me Përkthim Shqip - Kur'an Juzi 1 Kur'ani Me Përkthim Shqip - Kur'an Juzi 1 Kurani ne gjuhen shqipe Kurani Shqip Kuran Kurani Kurani famëlart Kurani famelart Kurani famlart Juzi 1 Xhuzi 1 Gjuzi 1 KUR'AN-I KERIM Kur'an-i Kerim'i dhe Perkthimi i Plote Shqip Recitimi : Dr.Fatih Çollak QURAN ALBANiAN TRANSLATiON Për më shumë
Duration: 3761
View count: 338048

Jeta Jeta e Muhammedit (a.s) Dokumentar Në Gjuhen Shqipe. Dokumentar per jeten e Profetit Muhamed. (salallahu alejhi waselam). namaz,shefqet krasniqi,xhenneti,enes goga, sadullah bajrami, xhehnemi, mesxhid, kosovar, shqiptar, mekke, qabe, hoxha, kosovo, albania, bajram, haxhi, bekir halimi, mazllam mazllami, gjilan, ferizaj, shkup, maqedoni, ferki sha
Duration: 3428
View count: 331299

Përgatitjet Përgatitjet per ardhjen e dexhallit Pёrshkrimi i Dexhalit dhe hadithet e transmetuara nё lidhje me kёtё. Dexhali ёshtё njё burrё prej pasardhёsve tё Ademit. Cilёsitё e tij janё tё shumta. Kёto cilёsi janё treguar nё hadithe me qёllim qё njerёzit ta njohin, tё ruhen prej tё keqes sё tij dhe që kur ai tё dalё
Duration: 900
View count: 58196

Syri Syri i keq dhe Magjia 2 - shejh Halid Hibshi & h.Ahmed Kalaja Kursi i mbajtur ne Tirane nga shejh Halid Hibshi i cili eshte i njohur ne Arabine Saudite per çeshtjet e rukjes, sherimit me Kuran. Jeton dhe vepron ne qytetin e Xhides, Arabi Saudite
Duration: 3464
View count: 18333

 Vlera e leximit te Kuranit " Vlera e leximit te Kuranit " Hoxhë: Sadullah Bajrami Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjerat me Hoxhë: Sadullah Bajrami " Tema: " Vlera e leximit te Kuranit " E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që dëgjojmë. Amin
Duration: 3007
View count: 5987

QURAN QURAN NE ARABISHT-SHQIPTARE ME PËRKTHIM Moving Cursor-Juz 03 shqiptarë QURAN IN ARABIC-ALBANIAN TRANSLATION WITH MOVING CURSOR- ALL JUZ 30 ALBANIAN
Duration: 3992
View count: 8694

Nata Nata e parë e martesës - Irfan Salihu Uebfaqja zyrtare: http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmes emailit, në kanalet tuaja në youtube etj... por kusht është që
Duration: 2341
View count: 220861

Rruga Rruga deri te Hifzi (mësimi i Kur'anit përmendësh) - Besmir Kruta. Për pyetje drejtuar Hoxhallarëve: xhamitetiranes@hotmail.com Na vizitoni në faqen tonë: www.xhamitetiranes.com ose në faqen e facebookut:www.facebook.com/xhamiteetiranes 08/09/2013
Duration: 383
View count: 1189

Alfabeti Alfabeti i gjuhës Arabe
Duration: 91
View count: 11408

1. 1. Shkronjat e alfabetit të gjuhës arabe 1.Shkronjat e alfabetit të gjuhës arabe *Këto janë vetëm emrat e shkronjave ,pra nuk shqiptohen kështu
Duration: 78
View count: 33359

4.Shkronjat 4.Shkronjat e alfabetit arab me kesra
Duration: 54
View count: 8739

nje nje lexim shum i bukur nga shejh jaser deuseri ekrem avdiu, bekir halimi, enes goga, mazllam mazllami, jakup hasipi, sadullah bajrami, zekerijah bajrami, shefqet krasniqi, irfan salihu, enes rama, mehdi, albani, kosova, shqip, albanian, shqiperia, shqipni, kosove adem ramadani, shqiptare, ligjerate, debat, ligjerata, islam, xhami, xhamia, hoxhe,
Duration: 269
View count: 25203

3. 3. RUKJE (Sherim me Kuran) - Reciton Shejkh Maher Al Muaiqly Mjekimi me Kur'an dhe lutje nga Sunneti! Kurani eshte sherim per besimtaret. Allahu i Madheruar thote: "Thuaj: "Ai (Kurani) është udhërrëfyes dhe shërim për besimtarët". Por ata që nuk besojnë, janë të shurdhër dhe të verbër, njësoj si të thirreshin prej vendeve të largëta." [Fus
Duration: 2281
View count: 54585

Falja Falja e namazit ne praktike - Namazi i Jacise Me perkthim ne shqip
Duration: 496
View count: 115716

°FULL°° °FULL°° Allahu nuk i dhuroi sy, por zemra e tij u bë që të sheh më tepër se syri i njeriut! http://www.thirrjaislame.com http://www.facebook.com/ThirrjaIslameofficial Lejohet shpërndarja e videos edhe nëpër akounte tjera por me kusht është që të MOS ti ndryshohet asgjë videos!
Duration: 456
View count: 85197

أكبر تجمع للمغاربة إضغط جيم وإلتحق...